Des de l'hotel mateix es poden fer excursions i rutes a peu, en bicicleta, cotxe i amb raquetes de neu a l'hivern.

La seva immillorable situació, amb fàcil accés a les pistes d'esquí de Núria i La Molina i al centre de la Vall de Ribes, en plena muntanya, ens permet de fer senderisme, escalada, muntar a cavall i pujar a l'emblemàtic cim del Puigmal, la muntanya més alta dels Pirineus Orientals (2910 m), juntament amb el Carlit.

També podem visitar Vall de Núria i gaudir, tot pujant, amb el tren cremallera de magnífiques vistes i de muntanyes de quasi 3000 m. d'altitud.

 

 

El romànic és un altre dels atractius de Vall de Ribes i del Ripollès, un patrimoni històric i cultural de la nostra comarca.

A Ribes de Freser es pot apreciar l'església de Santa Maria i les restes del castell de Sant Pere. 

Agafant la carretera que surt de Ribes en direcció a Campelles, hi trobarem un trencall, a mà dreta, que ens portarà a l'ermita de Sant Antoni, un indret força enlairat i amb unes vistes extraordinàries de la Vall de Ribes.

En tot el terme municipal de Queralbs hi ha nombroses coves, les més famoses són les de Rialb o les de "les Encantades", amb estalagmites i estalactites. En el terme de Campelles, al costat dels antics balnearis de la Corba i can Perramon, és on el riu Freser forma el congost de les Coves, a l'esquerra del qual s'obren les coves de Ribes.